3 Mayıs 2016 Salı

Bir Kuple MET Gala 2016


MET Gala 2016 hakkında iki kelam etmeden geçer miydim, tabii ki geçmezdim. Bu seneki Manus x Machina: Fashion in an Age of Technology konsepti için ünlüler neler giyecekler diye hatta sabırsızlandım bile. Giyilebilir teknolojileri şıklıkla buluşturacaklar mı, moda evleri nasıl futuristik tasarımlar ortaya çıkaracaklar, uzaktan kumandalı açılıp kapanan elbiseler görecek miyiz (Jetgiller de bizi görecek mi?) diye heyecanlanırken bir tane bile 'wow!' dediğimiz tasarımın olmaması... Oysa geçen sene Rihanna'cığımın sapsarı Minik Kuş tuvaletini hangimiz unutabildi?

Bu sene Beyonce kapalı bir tuvalet seçmiş, gözlerime inanamadım, kendini adeta pestille sıvamış gibiydi. Givenchy tasarımı lateks elbisesiyle nasıl elektrik yüklenmiştir zavallıcık, hemen o negatif enerjiyi atmak için bugün malikanesinin bahçesinde çıplak ayak dolaşmalı, çime basmalı.Zac Posen geceye damga vuracak bir hazırlık içinde olduğunu zaten Instagram'dan paylaşmıştı. LED ışıklı bir tasarım bizi aydınlatmak için hazırdı! Fakat tuvaleti kimin taşıyacağı adeta sırdı.  




Olivier Rousteing tabii ki kankitosu Kim için yine allı, pullu bir tuvalet hazırlamış. Elbisenin üst kısmı adeta alüminyun folyo ile kaplanmış gibi, futuristik bakışta ufkumuzu açan bir tasarım. Ben şahsen beğenmedim. Yörüngesi Kanye'nin ceketini ise çok beğendim, yalan yok. 
             

Aşk böcükleri Gigi Hadid ve Zayn Malik'i atlamak olmazdı. Zayn kollarına geçirdiği o korkunç aparatlarla, 'geceye damga vurmalıyım herkes beni konuşmalı' dileğini gerçekleştirmiş oldu. Futuristik Şıreydır: Zayn Malik

Claire Danes'i MET Gala'nın Kırmısı Halı'sında görünce yine bir şey anlamadık çünkü ışık saçmıyordu sonra ise karanlıkta parlayan bu enfes Sindrella'yı gördük ve bayıldık. Bence gecenin en iyisiydi!