2 Temmuz 2011 Cumartesi

Kate Moss Prensi ile Pek Mutlu!

    Bahar aylarında gevşeyen gönül yayları dayanamıyor, temmuz-ağustos ayları gelince düğünler şıp şıp başlıyor... Düğünleri çoğu kez sevmiyorum, hep aynı. 5 yaşımdayken de aynıydı 25 oldum hala aynı... Neyse.

Ayşe Özyılmazel'e oldum olası kılım, çok itici bulurum. İticiliğine iticilik kattı. Hepimizden kocaman bir ''YUH'' aldı. Olanlar bitenler onun kendi vicdanı ile hesaplaşması... Tek dileğim eski eşe acil şifalar.

Ayşe'nin gelinliği BCBG Max Azria. Bence hiç yakışmamış kendisine. Duvakta bir sorun var ve tabikide ojelerde...


                                                    

                                                

    Şimdi gelelim gerçek bir starın düğününe. İkon kelimesinin sonuna kadar hakkını veren Kate Moss... John Galliano imzalı gelinlik giyeceğini öğrendiğimizden beri beklentimizi karşılayabilecek bir tasarım bekledik. Öyle de oldu. İyi ki böyle bir tercih yaptı sade şıklık, bu sene için geç kalan kızlar seneye düğünleri için dergilerden Kate'i kesip terzilere koşacaklar...

Ayşe Özyılmazel senin için çok üzgünüm aynı gün haber olduğun ikonun yanında düğünlerde gelinlik giyen minik kızlara benziyorsun.

                                     

Gelinliğin alt kısmının transparan ve pullu olması güzel bir ayrıntı. Zaten Kate Moss'un kabarık, tüllü, swarowski taşlı gelinlik giymesini beklemiyorduk :)

                         

Gelinlik saflığın simgesi ile Galliano hakkını fazlasıyla vermiş. Mutluluklar Kate hep böyle mutlu ol :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder