15 Aralık 2010 Çarşamba

içbükey-dışbükey- YAZBÜKEY


    Yazbükey...
2 süpersonik kardeşin (abla kurmuş kardeş hani bana hani bana demiş) tasarımları ile hayat bulan farklı marka...Ülkemizde çok bilinmese de Paris moda çevresince yeterince tanınıyorlar...Ben kendilerini Hotiç için hazırladıkları koleksiyondan tanıyorum.(Mavi için de hazırlamışlar)
Türk markaları ile yetinmeyip daha o zamanlar vizyon sahibi olduklarını belli etmişler ve Fransa'nın köklü bavul-çanta tasarım markalarından LANCEL' in 20. kuruluş yıldönümleri kapsamında klasik "elsa" modelini dünyanın tanınan 3 farklı tasarımcısıyla birlikte tekrardan yorumlamışlar ve adını kendileri gibi neşeli ve çocuksu "disco jean" koymuşlar. Bunun dışında bir çok özel tasarım projelere imza atmışlar.



    Aksesuarları  farklı olmak için tasarladıklarını belirten Emel ve Yaz Kurhan kardeşler koleksiyonlarında deri, boncuk işlemeler, payetler, swarowski taşları kullanıyorlar. 



 Osmanlı soyundan geldiklerini özgeçmişlerinde belirtmekten hoşlanan kardeşler, bu ''bıyıklı kral broş'' ile bizim padişahlara gönder mi yapıyor acaba? :)


    Lady Gagacığım da çok seviyormuş aksesuarlarını, daha ne olsun:)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder