23 Şubat 2012 Perşembe

Piggy Kermit'i hala çok seviyor...

    Muppet Şov'a yetişmiş her nesilin kız çoçuğu Piggy olmuştur, hoşlandığı çocuk da Kermit :)
Piggy'nin Kermit'in üzerine atlayışları, Gonzo'nun Kaptan Mağara Adamı vari hareketleri ve toplu olarak söyledikleri şarkılar... Film bitince söylenen ''mana mana'' şarkısıyla duygulanıp, ağlayan benden başkası var mıdır bilemiyorum ama sadece çocukluğunuzdan bir kaç kare anımsamak için izlemeye değecek bir film.

    Filmde Piggy, Vogue Paris'te büyük beden editörü olarak çalışıyor. O'nu gördüğümüz ilk sahnede ofisinde oturmuş, önündeki donutlara 'hanginizden başlasam?' diye soruyor ve de üzerinde klasik Chanel takımı var. Hiç değişmemişsin Piggy hala çok kokoş ve de Kermit'e aşıksın :)

                              Muppets

Filmde Walter karakteri ''Turkey diye ülke mi olur?'' gibi kinayeli bir soru soruyor, filmi çeviren arkadaş bu duruma biraz bozulmuş olmalı ki bu kısmı ''Mısır diye ülke mi olur?'' diye çevirmiş:)

                                         

    The Muppets'da baş rollerde Amy Adams ve “How I Met Your Mother” dizisinden tanıdığımız Jason Segel (Marshall) var gibi gözükse de kendileri filmi tamamen Muppets'lara bırakmışlar. Jim Parsons, Emily Blunt, Dave Grohl, Neil Patrick Harris, Whoopi ve de gıcık Selena Gomez filmin sürprizleri.

                              

Filmde en çok Animal'ın sahneleri güldürdü beni, ''in control'' lafı ve cazgırlığı çok sempatikti. Ve de çakma Muppets olan Moppets grubundaki Piggy takliti güldürdü :)

Filmde söylenen ''Man or Muppet'' şarkısı fevkaladenin fevkinde.
Vefa sadece boza ya da semt adı olmasın, izleyelim izlettirelim :)


Dıddırırırırrııd mana mana.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder