7 Aralık 2012 Cuma

Elle Style Awards 2012

    Elle Style Awards'ı battaniyemin altında üçlü koltuğa uzanmış elimde patlamış mısırımla izledim. Kırmızı halı sunucuları Nefise Karatay ve Alexandre Kokoskeria (böyle mi yazılıyor adı google'lamakla uğraşamayacağım) idi. Elle Dergisi yetklilerine soruyorum: "Yarım yamalak Türkçe konuşan birini neden sunuculuk yapmasını istersiniz?" cidden ben mantıklı bir açıklama bulamıyorum. 


Nefise Karatay'ın tuvaleti Arzu Kaprol. Arzu Kaprol gerçekten harikalar yaratan bir tasarımcı, ödül vermeye sahneye çıktığında da asillik akıyordu kendisinden, seviyorum :)

Nefise Karatay'ın yabancı konukların hepsine "Welcome" dedikten sonra kurulmuş plak gibi "What do you think about ESA?" diye sorması çok komikti. Sunucuların aynı anda konuşmaya çalışması da bir insan önceden hiç mi çalışmaz diye düşündürttü. 

    Gelelim Tanem Sivar'a... Geçen sene Cansel Elçin ve Burcu Esmersoy gecenin sunuculuğunu üstlenmişlerdi. Cansel Bey geceyi tek kelimeyle "katletmişti". Bu sene tek sunucu olsun demişler fakat yine yanlış seçim yapmışlar. Tanem Hanım canlı yayın insanı değil, malesef yine olmadı.

Tamer Yılmaz sahneye çıkana kadar ortam oldukça gergindi, ne zaman kendisi sahneye ayak bastı ortam ısındı. Bu kadar pozitif bir insanı neden sunucu yapmazlar anlamıyorum...

Geceden Notlar: 

1- Tanem Sivar jüri üyelerini sayarken Nebahat Çehre'yi saymayı unuttu, törenin ortalarında eline tutuşturulan kağıtla bunu öğrendi ve hatasını "tatlı bir şekilde kıvırmaya çalışarak" düzeltmek istedi, tabii ki Nebahat Çehre bunu yemedi :)

2- Nebahat Çehre tuvaletinin tasarımcısı olan Elif Cığızoğlu'nun adını yanlış söyledi, çok ayıp etti.



3- Kırmızı Halı'da Pınar Altuğ ve eşi ile sohbet edilirken Yağmur Bey neden orada olduğunun farkında bile değildi (Pınar Hanım elinden tutup sürüklemiş sanırım). Pınar Altuğ Arzu Kaprol tuvaletini törene gelirken cuğurlamış sanırım, nasıl bu kadar kırıştırmış anlamadım.




4- Törende Stil İkonu olarak Burcu Esmersoy seçildi. Buram buram torpil kokan bir ödüldü bence. Derin Mermerci ya da Ezgi Kıramer seçilmeliydi. Bu gece için Zeynep Tosun imzalı takımına bayıldım o ayrı :)



4- Hadise erimiş, bitmiş ve de fitmiş. Tamam anladık ama böyle eskiden arabaların ön kısmına koyulan kafa sallayan oyuncaklara benzemiyor mu? Elbisesi Victoria Beckham imiş.



5- Gecede bir de evlilik teklifi vardı. Genç tasarımcı arkadaş çalışmış ama yetersizdi. Madem bu işe kalkıştın daha yaratıcı olabilirdin, beğenmedim.

6- Veee gecenin yıldızı hatta gök taşı Buse Terim... Net fotoğrafı hala nete düşmedi ondan  bununla yetineceğiz. Ne söylesem az... İşte babasının kızı.



1 yorum:

  1. ay ay ne güzel bir analiz olmuş.
    burcu esmersoy ıcın bence de torpil ve pantolon boyu bıraz uzun olsa ıyımış.

    ezgı ve derin favorımdı onların arasından bu kadın nasıl sıyrılır ya,

    pınar atacan neyle kandırdı acaba herıfını kıyafetın ıcıne etmıs

    ve sunucu kızlar berbat da
    sonradan entellektuel o kadın nefıse ayrı bı olay
    cuneytle sevgılı oldu kıza bı haller oldu :D

    tanem sıvar cıroınır boğulur gıbı konusyo ya bı yereyetscekmıs gıbı sınır oluyorum reklamın bırınde de cıkıyo ayar edıyo benı vee
    burrcu ıle program sunuyo bak orda burcu süper:D

    YanıtlaSil