13 Ekim 2014 Pazartesi

- Pek Yakında -

    "Kahkaha atacağım, deliler gibi güleceğim bu sebeple de Pek Yakında'ya gidiyorum" dersen eğer sana kocaman bir nanik yaparım. Pek Yakında öyle sadece çılgınlar gibi güldüren bir film değil. Hiç gülmeyecek misin, inan çok güleceksin, bazı sahnelerde ben çok kıkırdadım.

Cem Yılmaz'a yaşatılan -ben bu filme az güldüm, bu sebeple bu film olmamış- algısı ne olacak gerçekten bilmiyorum. İyi film olması için illa çok mu gülmemiz gerekiyor? Bu adamcağız ağzıyla kuş tutsa yaranamıyor nedense... Ben Cem Yılmaz'ı bi komedyenden öte hep efkarlı kısmını görüyorum. Parası çok, hayatında gam/keder yok, geziyor, tozuyor gibi düşünemiyorum. Ben bazen "amannn Cem Yılmaz bile mutsuz ayol" diye düşünüyorum.



    Ben Pek Yakında'yı sevdim. Genel olarak filmi düşündüğümde oyunculuklar, göndermeler ve özellikle müzikler harikaydı! Mehmet Güreli'nin Kimse Bilmez şarkısını keşke kimse bilmese bir ben söylesem... 

Filmde Zerrin Tekindor ayrı bir olay! Ben bu kadının cidden hayranıyım, resmen büyülüyor beni. Bir diğer efsane oyuncu tabii ki kalplerin Erdal Bakkal'ı Cengiz Bozkurt'tu. Şimdi düşününce Çağlar Çorumlu'yu anmasam olmaz, adamın sözlü rolü olmasın sorun yok o mimikleriyle anlatsın her şeyi yeter...

Pek Yakında'nın ilk yarısında oldukça sürükleyiciydi, aynı şekilde ikinci yarıda da olaylar aynı hızda gitsin istiyorsun ama bir durgunluk geliyor filme ama inan bu yine de sıkmıyor, yani ben sıkılmadım. Çöplüğe dönen Türk filmi sektöründe izlenmesi gereken bir film, sinemaya gidip izlenmeyi hak ediyor, emin ol.



    Belirtmeden geçemeyeceğim tamam anladık Pepsi ana sponsor ama bu kadar da göze sokulmamalıydı. Bir dedik, iki dedik yetmedi her yer Pepsi her yer Fruko oldu filmde...
Sponsorları filme entegre etme fikri bence çok riskli olmuyorsa çok kasmamak gerek, Turkcell çeker ve ben filmimde sponsor istemem diyip Pepsi'leri kafaya dikme sahneleri bence hiç eğlenceli değildi.

Sıcak, samimi ve komik bir film izlemek  istersen Pek Yakında'ya mutlaka git. 
Bir de Cem Yılmaz'ın üstüne bu kadar gitmeyelim, bu ülkenin ona ihtiyacı var olur mu?

1 yorum:

  1. Merhabalar moda sitemiz sizlere daha iyi hizmetler sunmak amacıyla artık yayında kadınlar için moda artık yeni trendlerle bizde astroloji deyince ilk aklınıza gelen biz olalım 2015 yılında sizlere yepyeni bir heyecan katmaya geliyoruz.

    YanıtlaSil