2 Şubat 2011 Çarşamba

Ne!? Takunya mı? Ne!? Sabo mu? Kaçınnnnnnnnnnn!!!!

   Korktuğum başıma geldi, takunya hala moda... Benim için takunya herkes için sabo hatta clog. Moda haftalarında herkes kıyafetlere bakıyor benim gözüm ayakkabılarda, sandaletlerde... Giymeyin ya şunları içim bir hoş oluyor.


Geçen sene mezuniyet törenimde salı pazarından aldığım pudra rengi elbisemin altına Mango'dan aldığım taba rengi platform takunyalarımı giymeyi planlamıştım. Planlamıştım diyorum çünkü mezuniyet günü önce elbisemin iç astarını evde unuttum (malum pudra rengi olunca, naklen yayın gibi) sonra da okulun kapısında takunyalarımla yere yapıştım.
Şimdi ben kendime soruyorum? Sen kim takunya kim? Bu sebeple atraksiyonlu başlayan mezuniyet törenimi önce New Balance ayakkabılarımla daha sonra da babetlerimle tamamladım :))




H&M'in Sweedish Hasbeens koleksiyonu sondur, unutulur gider demiştim ama Mango İlkbahar/yaz koleksiyonunda da geçen sene tatışta olan takunyalar aynı renk fakat minicik değişikliklerle yeniden satışta!!! Tüm bu tahtakafalara karşı olsam da Hasbeensler el yapımı ve ekolojik olduğu için kalbimde ayrı bir yer etmedi değil.

Hasbeens


Hasbeens

Mango

 
Ed Hardy

Fegie

2 yorum: