21 Şubat 2011 Pazartesi

Vitrinin Kadarsın Vol. 2

   İspanya seyahatimde blogum için yapmayı planladığım ilk şey ilginç vitrinleri fotoğraflamaktı.
Barselona'daki La Rambla(s) Caddesi bizim Bağdat Caddesi'nin 2 kat genişi ve uzunu denebilir. Günün her saati inanılmaz kalabalık. Sokak sanatçıları her yerde olduğu gibi burda da ilgiçekici.
Malesef ne Barcelona'da, ne Sevilla'da, ne Toledo'da ne de Madrid'de waauuwwww denebilecek bir vitrinle karşılaşmadım (Grana'dayı yazmadım çok görgüsüz olurum diye).
En azından her zaman her yerde olduğu gibi Chanel'ın Barcelona mağazasının vitrini ilgi çekici sayılırdı. Tüm Chaneller ile aynı vitrin düzenine mi sahip onu bilemiyorum ve şuan bu sorumun cevabı 200 metre aşağıda olsa da kalkıp gidip bakamayacağım. Zaten fotoğrafını da çekmek yasakmış vitrinin ! ne saçma.



 LV tüm dünyadaki mağazalarında aynı vitrin konsepti izlediğinden (küresel vitrincilik adını taktım) şaşırtıcı bir durum yok.



3 yorum:

  1. dışardan foto bile mi yasak cidden nekadar saçma

    YanıtlaSil
  2. kimin yazdığını hatırlamıyorum ama gazetede okudum, birisi Nişantaşı Chanel'in vitrininin fotoğrafını çekmiş daha sonra kapıdaki güvenlik peşinden gidip fotoğrafı sildirmiş.o kişi de o köşe yazarının arkadaşıymış o anlatmış.

    YanıtlaSil
  3. kızıl saçları çok beğendim :)

    YanıtlaSil