17 Ekim 2012 Çarşamba

Öylesine...

    Bir "Feşin Wik"in daha sonuna geldik. Sanırım herkes Zeynep Tosun'un moda haftasına damga vurduğuna hemfikir. Kumaş kalitesi, dikişler ve de kimsenin yakalayamadığı o tutkulu aurası ile yıldızlaştı.

  

    Zaten beni böyle organizasyonlarda defilelerden çok kendini ispat etmeye çalışan bloggerlar ve davetliler eğlendiriyor. Her moda haftasında bulunan bir grup ergeni gittiğim iki defilede yine aynı kadro görmek beni çok eğlendirdi.

Paris-Londra ve NY moda haftalarından güzel kareler... Darısı bizim moda haftamıza...

 

 

                          

 

                          

Photos: http://blog.krisatomic.com/?p=5599

2 yorum:

  1. kesinlikle zeynep tosun'un bu moda haftasının en iyisi olduğuna katılıyorum! son günde gül ağış'ta benzer çizgideki koleksiyonuyla kalbimi fethetti ama :) benim diğer favorilerim, atıl kutoğlu ve tuvanam..

    hangi bloggerlardan söz ediyorsun bilmiyorum ama davetlilerin bazıları var ki, evlere şenlik :D ilk gün magazin programlarında ikoncan olduğunu bas bas bağırdığını söyleyen bir ablamız (hayatımda ilk defa gördüm ama ben) gündüz defilesine yeşil pullu tuvaletle gelmiş ve sırt & göğüs & bacak olmak üzere her yerden dekolte vermişti..

    ben bu ifw'te de en azından öncekilere göre çok daha güzel kareler gördüğüme inanıyorum, olumlu bakımdan gelişiyoruz bence. bir sonrakiler daha da iyi olacak :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tabi ki bunların hepsi olumlu yönde eleştiri :P Atıl Kutoğlu dediğiniz gibi süperdi kendisi zaten marka ama dediğim gibi Zeynep Tosun cidden atakta! :)

      İkoncanlar geceleri ne giyip uyuyorlar ben de onu merak ediyorum açıkcası :) pullu gecelik mesela :))))

      Sil