31 Aralık 2010 Cuma

Pop-art-Shoes

    Rahatına düşkün insanlar sıralamasında üst sıralardaki yerimi kimseciklere kaptırmamak istememle doğru orantılı olarak topuklu ayakkabı giyememe- 1 saatten fazla üzerinde duramama- sorunsalım birleşince bilinçaltımda içten içe topuklu ayakkabılara karşı hırçın bir sevgi barındırıyorum sanırım (şimdi wordde yazıyor olsaydım çok uzun cümle derdi). Belki de iyi bir ayakkabı tasarımcısı olabilirdim... Neden di'li geçmiş zaman? Hala olabilir miyim? Olurum tabi! 2011 umutlarla gel :))


Keith Haring... Başlıca pop-art temsilcilerinden. 1990 yılında Aids illetinden vefat etmiş ve ölmeden önce kurduğu vakıfla öldükten sonra elde edilecek tüm gelirleri bu vakfa bağışlamış.
Grafiti sanatını grafiti yapan başlıca büyük üstadlardan(Andy Warhol'u da analım). Metro duvarlarına, sokaklara ve binalara grafiti çizerek kendine ifade eden Haring büyümekten hep korkmuş. Hep çocukça kalıp çizimlerini de çocukların da anlayacağı şekilde, yalın çizgilerle yapmış.

Şimdi gelelim postun amacına; Nicholas Kirkwood (ki kendisini daha önce tanıtmıştım),Keith Haring çizimlerini kullanarak 2011 Capsule koleksiyonu hazırlamış. Gerçekten sahip olunası tarzda, hayran kalınacak ayakkabılar.

12 parçadan oluşan koleksiyon Şubat 2011'de satışa sunulacakmış

3 yorum:

  1. Happy New Year sweetie! Those shoes inspired by Pop Art are so cute. The truth is that I cannot be objective cause I love Nicholas Kirkwood anyway.
    xxx

    YanıtlaSil
  2. bayıldım bunlara çok güzeller..ve ayrıca evet hala ayakkabı tasarımcısı olabilirsin.
    sevgiler

    bende beklerim

    www.gulcinyaman.info

    YanıtlaSil
  3. Umarım başarırım :)
    Sevgiler

    YanıtlaSil