20 Kasım 2010 Cumartesi

Bi bileklikli alışveriş yapmamıştık... Yaşa H&M!

H&M ile yatıp H&M ile kalkar olduk...Ne kadar çok seviyormuşuz, meğersem yurtdışına sadece H&M için gidiyormuşuz !


Açılışında yaşanılan izdiham, yoğunluk nedeniyle herkesin içeriye alınamaması ve bekleyenlere ''Şuan içeride özel müşterilerimiz alışveriş yapıyor.'' denilmesi ( ne ara özel müşteri edindin yahu yeni açılıyorsun)... Bence hepsinden eksi puan aldı ama hala kendinden söz ettirmeyi biliyor. Şaşkınbakkal Boyner önüne yerleştirilen kocaman Lanvin for H&M poşeti ile de hedef kitlesini 12'den vuruyor.


H&M için özel hazırlanan Lanvin koleksiyonunun 23 Kasım'da tüm dünya! ile aynı anda Forum İstanbul mağazasında Lanvin for H&M koleksiyonu adı altında satışa sunulacak. Forum İstanbul bu kampanyada en karlı çıkan taraf bence. İstese böyle bir reklam yapamazdı...

İşin en komik tarafı bugüne özel alışveriş merkezi sıraya girecekler için saat 8'de açılacakmış. Mağaza ise saat 10'da (ne düşünceliler). İzdihamı önlemek için zaman ayarlı bileklikler takılacak ve 15 dakika içinde aldınız aldınız yoksa yandınız !!! Koşunnnnnn :)


''Kuyruğa girenlere sırasına göre 16 ayrı renkteki bileklik takılacak. Örneğin ilk 20 kişiye mavi, ikinci 20 kişiye sarı, üçüncü 20 kişiye kırmızı gibi farklı renklerde bileklikler dağıtılacak. Müşteriler de bilekliklerdeki renkler sayesinde saat kaçta ürün alabileceğini bilecek. Bileklik sistemiyle alışveriş Türkiye’de ilk kez uygulanıyor. ''(Hürriyet Gazetesi, Sibel Arna).

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder