15 Aralık 2011 Perşembe

Kondomun Louis Vuitton ise bebeğe geçit olmaz :)

    Her markanın hayalidir müşterileri tarafından benimsenilip, sahiplenilmek. Herhangi bir kriz anında herkesten önce onlar olaya el atıp savunurlar markayı, en iyi onlar ikna eder karşı tarafı. Bir karşılık beklemeden sadece sevdiği için yapar bunu ''marka elçisi''.


Louis Vuitton... İşte tam da böyle bir marka. Bir kez seni büyülü dünyasına çekti mi kurtulamazsın ondan, hep daha fazlasını istersin, çantan varsa neden cüzdanın da olmasın? Kullandığın çantanın kulbu bal rengi aldıkça sen mutlu olursun, ohh ohh nasıl da orjinal bak eskimiyor derisi sadece renk değiştiriyor dersin (ki Türkler olarak buna da çare bulduk, çakmalar da gayet bal rengine dönüşebiliyor).


    Koşulsuz güvenini kazanan bu marka bir gün prezervatif üretse onu da alır mısın? İşte soru bu.
Aklından ne geçer? Yani sonuçta bu kadar kaliteli bir marka, prezervatifi de kalitelidir yani sıfır risk, alayım gitsin mi? Yoksa salak saçma kadın kadına sohbetlerde muhabbet konusu olsun diye ''dün kendime Louis Vuitton'dan epi deri bir çanta aldım, ay çok utandım ama bir de bir paket şu kondomdan aldım (kahkaha efekti)'' demek için mi?


       
Photo: http://www.louisvuittoncondom.com/


    Tanesi 68$ olan kondomların asıl üretim nedeni Dünya Aids Günü'ne dikkat çekmek. Yapılan işten elbet LV'nin haberi olmuştur ama tamamen LV ile alakasız bir proje, iyi bir işe hizmet ettiği için de ses çıkartmadıklarını düşünüyorum. Tabii ki Louis Vuitton mağazalarında satılmayan kondomları internet üzerinden satınalmak mümkün. Tabii $68'ın senin için önemi yok ise :)


                                  

Chanel, Hermes fanatikleri sizin neyiniz eksik?! Hadi bunun için ayaklanmayacaksınız da ne için ayaklanacaksınız? :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder