22 Ocak 2013 Salı

Bana kartvizitini ver sana kim olduğunu söyleyeyim...

    An itibarıyla Nişantaşı Nero'da arkadaşımı bekliyorum. Her zaman olduğu gibi buluşmaya erken geldim, sorumluluk duygumu buluşma-görüşme önemine göre bile bastıramıyorum, hep en erkenci benim. Şu an üst katta tadilat var demek ayıp olur resmen bina yıkılıyor, korkunç bir matkap sesi hakim. 

Buna rağmen mekan tıklım tıklım, insanlar inatla bağırıp seslerini birbirlerine duyurmaya çalışıyorlar, bir yandan Nero'nun hayat dolu CD'si de çalmaya devam ediyor, ben ise sağımı solumu yeterince izleyip biraz da dinledikten sonra sıkılıp bir şeylere bakmak için Melikoş'umu açtım (evet ilk kez açıklıyorum notebook'umun adı Melikoş).

Olaya şu an hakimsiniz değil mi? Anlatabildim mi durumumu. Tamam o zaman susabilirim :)

    Dün gece nette dolanırken şimdilerde mazi olma yolunda hızla ilerleyen kartvizitlerle ilgili süper bir makale gördüm. Tarihe damga vuran insanların kartvizitlerini toplamış bir araya getirmişler, bizi yormamışlar sağ olsunlar.


                      

                      

                      

                      

                      

                      

En harika olan Andy Warhol'un kartviziti, kendini yansıtmış sanki sonra tabii ki Walt Disney... Sanatçı insanın hayata bakış açısı gerçekten çok başka.

photos:http://www.flavorwire.com

2 yorum:

  1. andy warhol'un kartviziti benim de favorim.. ama gerçekten kişinin kinliğini yansıtıyor :) benim kartviziti versem sana, sen onu da bir yorumlasan?

    YanıtlaSil
  2. :)))) ay çok mutlu olurum :)

    YanıtlaSil