7 Ocak 2013 Pazartesi

Zayıflatan Koku

Yemek yemeği hep sevdim.
Yemek yemekten mutlu olanlardanım ya da mutluluğu yemekte arayanlardan...
Yemek derken sadece sağlıklı besinlerden bahsetmiyorum; en sevdiklerim listemin kraliçesi tabii ki çikolata ve türevleri... Çikolatada sınırım yok beni bir çikolatacıya bıraksalar ve bir gece buradasın Mayni takıl kafana göre deseler kaç kilo çikolata tüketebileceğim konusunda kendimle ilgili yerini korkuya bırakabilecek endişelerim var.

    Ablamın güzel bir sözü var (aslında ona ait değil o da bi yerden duymuş ama olsun ben ondan duyduğum için onun sözü gibi algılamak istiyorum): "Ya yicen, ya giycen." Ben hep yiyen tarafta oldum. Benimle birlikte ailem de, arkadaşlarım da...

    Bugün sabah kahve almaya Starbucks'a gittiğimde ayaküstü gazeteye baktım. Eda Taşpınar yılbaşı öncesi tatillerinde beş kilo almış bu sebeple Bebek'te sabah akşam deli danalar gibi koşuyormuş. (Gazetede deli dana yazmıyordu, Eda Taşpınar'ın hırsını kıskandığım için ona dolaylı yoldan laf soktum.)
İşte bende eksik olan azim ve tutarlılık. Üç gün yürüsem dördüncü gün pes ediyorum ve gerisi gelemiyor. Eda Taşpınar seni de unutmadım inşallah o beş kilodan kurtulamazsın :)

    Bu kadar şeyi neden yazdım değil mi? Zayıflatıcı parfümün üretildiğini öğrendim de ondan. Ünlü Fransız markası Veld's tarafından üretilmiş adı da “Prends-Moi”. Ben küçükken tırnak yemeyelim diye korkunç tadı olan bir oje vardı, bi gün kuzenimde ondan sürmüştüm akşam da pizza yemeğe gitmiştik. Allah'ım pizza yerken çektiğim zulmü anlatmama yetecek kelime yok :)



Parfüm hakkında detaylı bilgiyi net üzerinden araştırarak edinebilirisiniz, fiyatı da 139 TL imiş. Etkili ise denemekte fayda var :)


1 yorum:

  1. SlimmerTR zayıflatan parfüm nedir?

    Genelde haretketsiz işlerle meşgul olduğumuzda vücut süreç içerisinde kalori yakamadığı için, bedende yağlanmalar meydana gelmektedir. Böyle durumlarda kişilerin önceliği spor yaparak zayıflamayı sağlamaktır. Ama spor pek çok kişi için zaman problemi olabiliyor.

    Parfümün nasıl bir kokusu var?

    SlimmerTR parfüm’ün üst notalarında bergamut, mandalina ve greyfurt bulunuyor. Kalp notalarında yasemin, ylang ylang ve leylak, alt notalarında ise silhat, sandal ağacı, vanilya ve beyaz misk yer alıyor.

    Güzel kokulu parfüm etkisi için gün içinde istenilen sıklıkta uygulayabilirsiniz. Atıştırma ihtiyacı hissettiğinizde parfümü uygulayabilirsiniz.

    Yan etkileri var mı?

    Ürünün bilinen herhangi bir yan etkisi yoktur.
    Hamile ve emziren bayanlar tarafından kullanılması önerilmez.
    Çocukların erişemeyeceği yerlerde oda sıcaklığına bekletiniz.
    Kullanımı

    Güzel kokulu parfüm etkisi için gün içinde istenilen sıklıkta uygulayabilirsiniz.
    Atıştırma ihtiyacı hissettiğinizde parfümü uygulayabilirsiniz.
    Sabah ve akşam, vücudunuzda incelmesini istediğiniz bölgelere parfüm sıkıp masaj yaparak uygulayabilirsiniz.
    Uzun süreli kullanıma uygundur.
    Unisex özellik taşır.
    İçerik

    Aqua (water), Alcohol Denat., PPG-26-Buteth-26, Parfum (fragrance), PEG-40 Hydrogenated castor oil, Butylene glycol, Polysorbate 80, Tephrosia purpurea seed extract, Carnitine, Spirulina platensis extract, Caffeine, Soy isoflovanes, Phenoxyethanol, Butylphenyl methylpropional, Geraniol, Cinnamyl alcohol, Isoeugenol, Citral, Amyl cinnamal, Hexyl cinnamal, Linalool, Limonene, Citronellol
    http://slimmertr.com/index.php/urun/slimmer-zayiflatici-parfum/

    YanıtlaSil