3 Kasım 2010 Çarşamba

5 TL Peşin Tayt Senin ! :)

Hepimize illallah getiren Ağaoğlu reklamları bazılarımıza çok sempatik bazılarımıza da itici geldi. Ama reklamın iyisi kötüsü kalitelisi olmaz, reklam reklamdır mantığı ile olaya yaklaşır isek Ağaoğlu, inşaat şirketleri  arasında uzak ara en bilinir 'marka' oldu (ben demiyorum, araştırmalar diyor). Hal böyle olunca hepimiz reklamla ilgili espiriler yapmaya başladık. Bunlardan en sevdiğim tabikide Sarbi ile ilgili olanları.

"merhaba ben sabri sarıoğlu. burası istanbul aslantepe, burda 50000 koltuklu yeni bi futbol merkezi kuruyoruz, yüzde 87'si yeşil alan olacak, içinde futbol sahası bile olacak, hep hayal ederdim 10. kattaki taraftarı vurabilir miyim diye? denedim olacak, çünkü bu ülkede herkes güzel kaliteli bi statta şutlarımı izlemeyi hak ediyor, burada tribünler olacak bi tanesi tam 30 metre, burda tek kişilik baraj var seyirciler var herşey var burda bi yaşam var, burası enerjisini benim koşularımdan üretecek elektriğiniz yüzde 20 daha ucuz olacak, bu yeni projemizde 10 bin lira peşinat veren herkes şut sahibi olacak, antremanlara başladık bile!!!"


Salı pazarı bunca zamandır 'bihter yastığı','ferhunde badisi', 'firdevs bluzu' gibi bir çok celebrity'nin kullandığı ürünleri pazarlama tekniğini görmüştür ama beni en çok güldüren bu oldu:) sizin için fotoğrafladım:)




2 yorum:

  1. Eheuheuhu çok güldüm yaa
    Rahmetli bihter modeli...
    Pazarcılarımız gerçekten yaratıcılıkta sınır tanımıyor...

    YanıtlaSil
  2. :)) hakkaten ben de çok güldüm.. resmini eşle dostla paylaşıyorum izninle..:) Sevgiler..

    YanıtlaSil