13 Kasım 2011 Pazar

''Aslan kaç paraparapoooooommmmmm''

    İnsanlar; İstanbul'da doğup büyüyenler ile İstanbul'a göç etmiş fakat daha fazla İstanbulluymuş gibi yapmaya çalışanlar olarak ikiye ayrılabilir. Ne kadar ayrımcısınnnnnn! diyebilirsiniz. Evet öyleyim çünkü kusura bakmayın da beceremiyorsunuz, bir yerden açık verip olmaya çalıştığınız kişi olamıyorsunuz. Herkes ne olduğunu bilip, bunun farkında olarak yaşasa ve haddini bilse belki her şey daha kolay olabilir çünkü parayla olmuyor bu işler.

Hadi şimdi gelin bunu modaya bağlayalım. Koskoca Christian Louboutin, her kadının rüyası, arzu nesnesi. ''Aslan patisi'' adını verdiği, bir de 'limited edition' diyerek kadınları daha da gaza getirecek bir model çıkartmış. Bir ayakkabı bu kadar mı çirkin olur a dostlar? Neyin peşindesin Louboutincim? Bu seri katır, eşek, fil, zürafa diye devam edecek mi? Adı ne olacak C. Louboutin hayvanlar aleminde mi?

                                                  
                                                  

    Demek istediğim herkes olduğu gibi olsun, özünü değiştirmeye kalkmasın, Louboutin elit ayakkabılar tasarlamaya devam etsin ve sen neysen o ol. Seni seven öyle sevsin, hayat rol yapacak kadar uzun değil...

                                        

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder